986 87 304 eller 920 85 075 [email protected]

Hvem er Hverdags-IT?

Og hva gjør vi?

Hva er Hverdags-IT?
Jeg kan først begynne med hvem jeg er. Eier og gründer av Hverdags-IT.no er Remie André Overbeeke og jeg holder til på Vegårshei i Aust Agder.

Med interesse for data siden slutten av 80 tallet tok jeg til slutt fagskole utdanning hos Noroff 2015 til 2017 for å få kunnskapen på “papiret”. Når studiet nærmet seg slutten kom ideene om Hverdags-IT som en del av et studieprosjekt. Studiet var Nettverk og IT-sikkerhet og har satt i gang mange gode ideer hos meg, og som sagt er Hverdags-IT en av de ideene.

Min mening med Hverdags-IT er å gjøre datasikkerhet forståelig for folk flest ved å ha fokus på enkelhet. Fokuset som er i dag på datasikkerhet er veldig dårlig, og de aller fleste har ikke helt riktig forståelse på hva dette er, og har som regel feil holdning. Noe som ofte fører til sikkerhetsbrister og alt som det måtte føre med seg, både økonomisk og praktisk.

Det er ikke bare kurs i datasikkerhet jeg leverer, men også design av nettsider, noe grafisk arbeid og hjelp til oppsett av forskjellige nettbaserte løsninger som online spørreskjema, sette opp nyhetsbrev og mye mer.

Hvem er Hverdags-IT for?
Er for alle som ønsker hjelp og veileding når det gjelder datasikkerhet, eller for de som har bruk for nettside.

Jeg vil gjennom nettsiden når jeg kommer i gang med prosjektet komme med tips og veiledninger om hva folk selv kan gjøre for å forbedre sin bevissthet rundt datasikkerhet. Jeg holder også på med å sette opp en kursportal slik at du kan ta kurs via Internett når det måtte passe for deg.

Hvis du lurer på om jeg kan hjelpe deg, ta bare å ring og fortell hva du trenger hjelp til å finner vi en løsning.

Remie André Overbeeke – Hverdags-IT.no